Rectavit Flandriencross
27 januari 2024

Van Avermaet beloont fans op KwadrO Flandriencross Hamme

ENECO Tour 2014 stage - 5
Belofte maakt schuld. En dus trakteert Greg Van Avermaet, voorzitter van de gloednieuwe Flandriencross in Hamme, 1000 wielerfans op een gratis ticket voor de Flandriencross.

Als hij een klassieker won of een rit of trui in een belangrijke ronde pakte, konden 1000 wielerfans gratis naar de Flandriencross op zondag 30 november. Na de zege van Greg in de Eneco Tour etappe op de Muur van Geraadsbergen is die voorwaarde vervuld.

Diegenen die zich op de website van de Flandriencross bij de eerste 1000 geregistreerd hadden krijgen een ticket voor de KwadrO Flandriencross van 30 november in Greg zijn Hamme.

Organisator Christophe Impens is in zijn nopjes: ‘Het doet in de eerste plaats deugd dat Greg zijn eerste grote zege van het seizoen pakt. Greg is al gans het seizoen de regelmaat zelve, en dat wordt nu beloond. Daarenboven zijn we verheugd dat op deze manier Greg zijn vele supporters kan belonen met een fel begeerd ticket voor de KwadrO Flandriencross!. Het zal daar feest worden op 30 november in Hamme.’

Op zaterdag 29 november stippelt Greg een mountainbike toertocht uit in Hamme, en kan iedereen met hem meefietsen.’

Wie nu nog wil registreren is er aan voor de moeite. De 1.000 tickets zijn al gereserveerd.

Deel dit bericht