Rectavit Flandriencross
27 januari 2024

Music For Life op Flandriencross

CrossForLife
De week voor Kerstmis wordt ook dit jaar 'De Warmste Week' op Studio Brussel. Dan landt Music For Life in De Schorre in Boom. Vanaf 1/12 kan iedereen acties organiseren ten voordele van hun goed doel naar keuze. Gloednieuw dit jaar is de Flandriencross For Life!

Op zondag 30 november krijgen 15 luisteraars van Studio Brussel de kans om zich in de kijker te rijden voor hun zelfgekozen goed doel van Music For Life. Ze krijgen de kans om een half uur voor de elite mannen in Hamme 2 toeren te rijden op het parcours van de KwadrO Flandriencross.

De organisatie voorziet een Ridley cyclocrossfiets in bruikleen voor iedere deelnemer.

Flandriencross For Life is de kans om jouw goed doel in de schijnwerpers te zetten en bovendien ook geld in te zamelen voor de vzw van jouw keuze.

Studio Brussel zal op 30 november, tussen 12u en 16u, live uitzenden vanop de KwadrO Flandriencross, met achter de micro 2 man die het woord Flandrien gewoonweg in hun naam zitten hebben…Stijn Vlaeminck en Roger De Vlaeminck! Inschrijvingen voor de Flandriencross For Life kan via: http://stubru.be/musicforlife/flandriencrossforlife0

Deel dit bericht