Rectavit Flandriencross
27 januari 2024

Hamme klaar voor KwadrO Flandriencross én Warmste Flandriencross

coverfotowfc3
Voor de profrenners het op zondag 29 november in Hamme tegen elkaar opnemen in de KwadrO Flandriencross, de derde manche van de bpost bank trofee, is er ook nog de 'Warmste Flandriencross'. Vijf voormalige wereldkampioenen zullen in deze wedstrijd voor het goede doel het beste van zichzelf geven.

Tijdens de Warmste Flandriencross duiken Niels Albert, Bart Wellens, Danny De Bie, Paul Herygers en Erwin Vervecken voor één keer nog eens samen het veld in. Dat doen ze om geld in te zamelen voor vzw Cardiac Research, één van de goede doelen van Music for Life, de jaarlijkse benefietactie van Studio Brussel.

De Warmste Flandriencross start om 12u30 en wordt voorafgegaan door de wedstrijden voor de nieuwelingen (9u30), junioren (10u30) en beloften (11u30). Na de Warmste Flandriencross is het tijd voor de KwadrO Flandriencross van de elite vrouwen (13u45) en elite mannen (15u). Wil je er bij zijn? Koop dan nu nog je kaarten in voorverkoop.

Voor de toeschouwers is de Warmste Flandriencross dus de ideale gelegenheid om warm te lopen voor de cross van veldritsterren van vandaag én om de sterren van gisteren nog eens aan het werk te zien. Vanaf 20 november kan iedereen een pronostiek uitbrengen voor de Warmste Flandriencross door de naam van de renner die volgens hem of haar zal winnen te sms’en naar 4342.

Een sms kost 1 euro, maar die gaat integraal naar Cardiac Research, een vzw verbonden aan het Onze-Lieve-Vrouw Ziekenhuis van Aalst die cardiologisch onderzoek doet bij jongvolwassenen met hartfalen. Wie een sms stuurt en de winnaar juist voorspelt, maakt bovendien kans op een crossfiets van Ridley Bikes.

Deel dit bericht