Rectavit Flandriencross
27 januari 2024

Greg Van Avermaet gastheer van derde KwadrO Flandriencross

gregvacross
De derde editie van de KwadrO Flandriencross op zondag 27 november in Hamme belooft een ongeëvenaard topspektakel te worden!

Olympisch kampioen Greg Van Avermaet, wereldkampioen Wout Van Aert, wereldkampioene Thalita de Jong en Europees kampioen Toon Aerts komen naar domein Meulenbroek… en Belle Perez en Regi ook. Fiesta, party, feest!

Wout Van Aert durft als veldrijder wel eens een zijsprongetje maken naar het wegwielrennen, maar Greg Van Avermaet blijft zich voor alle duidelijkheid volledig op de weg focussen en crosst zelf niet mee in de KwadrO Flandriencross. Maar dat wil niet zeggen dat de olympische kampioen geen hart heeft voor de veldritsport, integendeel! De olympische kampioen van Rio is de voorzitter van de KwadrO Flandriencross, de derde manche van de DVV Verzekeringen Trofee, en is in die hoedanigheid dus ook de gastheer op domein Meulenbroek.

Met wereldkampioen Wout Van Aert, diens voorganger Mathieu Van der Poel en kersvers Europees kampioen Toon Aerts heeft Van Avermaet heel wat collega-kampioenen naar Hamme weten te halen. Ook de cross bij de vrouwen wordt een ware kampioenencross met aan de start onder meer wereld- en Europees kampioene Thalita de Jong en Belgisch kampioene Sanne Cant! Ook in de jeugdreeksen zullen de beste crossers van hun generatie present tekenen.

Kampioenen in spe kunnen op zaterdag 26 november, daags voor de KwadrO Flandriencross, hun kunnen tonen tijdens de jeugdinitiatie. Niemand minder dan Greg Van Avermaet staat paraat om sportieve kids van 6 tot 12 jaar de kneepjes van het wielervak bij te brengen. Afspraak om 14u. Ieder kind, ook van buiten regio Hamme, is welkom! Fiets, helm en een sportieve ingesteldheid, meer heb je niet nodig! Individueel online inschrijven kan tot vrijdag 18 november via de website van de Flandriencross. Vooraf inschrijven is verplicht.

Wie mag op zondag 27 november de handen in de lucht steken na de KwadrO Flandriencross? Wordt het net als vorig jaar Wout Van Aert? Dat zou goed kunnen. Maar vanaf 18u mag iedereen de handjes in de lucht steken, want dan komt Regi een spetterende DJ-set spelen in de feesttent. Om 16u30 zal een optreden van Belle Perez de tent al op zuiderse temperaturen brengen. Fiesta, party, feest in Hamme!

Wie dit sportieve en muzikale spektakel niet wil missen, kan via enkele plaatselijke verkooppunten nu reeds tickets in voorverkoop aanschaffen. Dit kan bij Hubo Hamme en Hubo Beveren, Dagbladhandel Vermeire en Dagbladhandel Boeket in Hamme en Café de Sloef in Grembergen.

Er zijn ook verschillende VIP-formules tijdens de KwadrO Flandriencross. Zo is er onder meer de Mira-VIP Deluxe: deze VIP-dubbeldektent bevindt zich vlakbij de Mirabrug en de aankomstzone en hier mist u geen seconde van de wedstrijd! Er zijn hier twee formules. Bij de VIP lunch geniet je voor de wedstrijd van een zittende lunch met voorgerecht, hoofdgerecht en dessert aan gereserveerde tafels. Na de wedstrijd (die u ook op de tv schermen kan volgen) is er nog een warm buffet en open bar. De tweede formule is het Mira-VIP Kaffee waarbij u het hospitality programma volgt na het einde van de wedstrijd van de elite heren. Meer info over de andere VIP mogelijkheden kan u op de website vinden.

PROGRAMMA:

Zaterdag 26 november 2016
14u00 Jeugdinitiatie met Greg Van Avermaet

Zondag 27 november 2016

Sportieve programma:
10u00 Nieuwelingen
11u00 Junioren
12u00 Beloften
13u45 Elite dames
15u00 Elite Heren

Optredens sfeertent:
10u00 Party DJ
16u30 Belle Perez
18u00 Regi

Deel dit bericht